De ProVoet pedicure (mijn nummer: 304337).

Vreemd genoeg blijkt nog steeds maar een kwart van alle Nederlanders geregeld hun voeten te laten verzorgen, terwijl we dit deel van het lichaam toch erg zwaar belasten! Daarom is het ook logisch dat uw voeten extra aandacht verdienen. Want u kunt pijnlijke voeten makkelijk voorkomen of verhelpen door een bezoek aan de vakbekwame Medisch Pedicure, aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. Zij geeft uw voeten de behandeling die ze nodig hebben en verdienen.

Wat doet een ProVoet Pedicure precies?

Tot de werkzaamheden van een ProVoet pedicure behoren onder andere het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juist wijze knippen en frezen van nagels en nagelproblemen oplossen. Het geven van adviezen en het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten behoort ook tot hun taak.

Waaraan herkent u een vakbekwame ProVoet pedicure?

ProVoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden! De meeste gediplomeerde leden voeren het logo van ProVoet , net zoals ik.

KRP, het kwaliteitsregister voor Pedicures van procert (mijn nummer: 7331).

Alleen pedicures met een door de branchevereniging erkend diploma kunnen zich registreren in het KRP. Een bij het KRP geregistreerde pedicure is verplicht haar accreditatiepunten te behalen d.m.v. bij- en nascholing om kennis en innovatie in het vakgebied bij te houden. Een bij het KRP geregistreerde medisch pedicure waarborgt de kwaliteit!

Code van de voetverzorging

Hygiëne staat bij mij hoog in het vaandel. Ik werk volgens de code van de voetverzorging, dit is een door de overheid opgestelde code. Voor u als klant betekent dit de zekerheid dat alle gereedschappen op de juiste wijze worden gedesinfecteerd.

Beschikbaarheid

ik ben voor u beschikbaar op de volgende dagen & tijden:

  • Maandag: 9:00 tot 17:30u
  • Dinsdag: 9:00u tot 14:30u
  • Woensdag: 9:00 tot 17:30u
  • Donderdag: 9:00u tot 17:30u